عکس نوشته

نحوه پخت چلو گوشت
امروز شنبه 29 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

جایزه

 

نحوه پخت چلو گوشت



نحوه پخت چلو گوشت




#چلو_گوشتپياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم.سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد...در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد...(اختيارى)جاتون سبز


.

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد